FUYOO ! Tukar baru tuhhh..

SALAM
Hye U ouls, tengok title tu? FUYOOO, fuyooo, *amendela yang kau fuyo2 ni kan DS, memekak joo* hah, korang nak tau ape dye? tengok bawah ni betul - betul *sambil buad muke tekejut tau, kalau taknak buad, buad jugak! tak kire*

.
.
.
.
.
.
.
.
.

DULU


sedih je tengok kan? macam tak bermaye je en? dulu la katekan, zaman it tak meningkat lagi, hah! la niii, hampa tengok zaman sekarang...

.
.
.
.
.
.
.
.

SEKARANG
.

HAH! baru la beseri siket mak tengok, ngeh ngeh, CANTIK what *ape tak cantik?* elehh, jeles leetuu,jeles letuuu, wekwek :P header baru ni, semua >YUSRA< yang tolong buadkan, hah, tak lame lagi korunk bole la oder dekat dye, murah je beb! 1 header rm10, murah kan? nak murah lagi, bolehh :) *buad sendirik! haha*



itu saje untuk hari ini, terima kasih kerana membaca belog ini dan memberi sokongan yang kuat *ayat nak up je ek* :) DS syg u oulsss, muahahaha


Terima Kasih Daun Keladi, Dah Baca Follow DS sekali :)

2 Buah Strawberry Yang CUTE :):

syahriah yusra said...

suke3 hati kaw..je buat statement suh order..ilmu belum cukup di dada lagi..tapi kalaw nak order pown ape salah nye,..kah3..!!!!

DfyStrawbery said...

syariah yusra : hahaha, hampeh punye orang ! hah, korang2, kalau nak header pegi belog orang atas ni ye :)) saye kurang pandai buat header, tutorial pandai la, muahaha