Happy Birthday To You Cik Epal :)

SALAM
Hye U Ouls, hari ni kann, saye kannn, nak kann, wish kann, HEPI BESDAY TO YOU! berape banyak la kan *penyepak mau* tapikann? Kepada siapa aku wish? soalan tertanya2 di minda korang kan? dalam tajuk POST to Cik Epal rites? OMG ! to Cik Epal ke? Aku besfren Cik Epal ke wei? tak sangkenye *perasan betul kau ni, sejak bile kau bestfren ngan Cik Epal, kawan pon idak, just follow je, tapi dye tak follow kite balik pooonnn, sedih mak nyahh :(* Tapi tak pela, mungkin Cik Epal sebok kn *dalam fikiran think positif, nak sedapkan hati aku balik, huahua*. Okelaaa, never mind! lupekan semue kenangan kite Cik Epal *konon buad2 merajuk la ni, ingat Cik Epal ade mase nak layan kau ke* HAHA, *bengong sekejap*. OKE, OKE! ape la yang aku merepek ni kan? aku jujur ni, tajuk aku kali ni mmg berkaitan dengan Cik Epal, kenape? sebab Cik Epal ade kembar doee! TAK PECAYE? BETUL ni TAK PERCAYE? oke takpe *taula aku suke tipu korunk kan, haha, tapi skali skala je wei, seminggu 6x je aku tipu korang doe, tu pun bekire ke* korang tengok la gamba kat bawah ni *cepat tengok, lesing kang*


nampak tak? yang tudung unggu tulaaa, *eh,silap2* yang tudung biru tuu! ade kan? sikit2, tak same sangat sebab time ni dye tak pakai shawl yang warne warni tu, kalau nak tengok banyak2 lagi, pegi belog dye *wah, manyak santek, bagi satu nak manyak, mana bole*



 balik kepada cerite, actually semalam besday si YUSRA ni *ni yusra, aku siap mention kau punye belog lagi tuu, kelas gituhh, aha :D* Ni belog dye, >dekat sini< pun dye ade post pasal besday dye *opcos2 la dye post, yang kau menyebok nak post jugak apehal* suke hatilaaah, gamba aku pun ade jugak weii *cakap macam nak gado tu, takot tak, erghh, SERAM niiih* So semalam aku and the geng macam biasa la, *kepale setan2 semua kawan kau yusra* kitorang balik TEPUNG dan SATU TELUR je tempek kat kepale dye, sebab kesiannn, *baik tak kawan kau ni yusra* ngeh ngeh. Makcik nak bagi ucapan kat yusra bole tak kawan2 *apedehal, kau bagi ke tak, aku nak ucap jugak*



  • Happy Birthday Yusra
  • Semoga panjang umur dan murah rezeki
  • semoga cepat kawen *part ni kau tunggu aku kawen dulu, paham*
  • semoga bahagia di dunia dan di akhirat
  • EYRA sayang YUSRA :)


Oke, dah habiss, cop cop! tengok la gamba2 ni dulu, erghh, cepat beno nak tutupnye, sabar ya pak? *wah, sejak bile aku expert cakap indon ni, ya enggak? ah sudah*





Cantik tak saya *haha,padan muke kau*


tengok? teruk kan dye kene? huahua, nen kali baling air susu basi plak, nak?



tapii, slek la, skali yang nak pekene tu pun kene. buad malu je, haha



tengok kadigen aku, bole jadi kadigen kelabu dah, takyah susah2 beli, ngehngeh



ahaa, kegedikans perlu ade di sini :D



ahaaa :)


beg laptop aku pun jadi mangse *meme korang ni kejam la*




tapi beg dye lagi teruk, HAHAHA,


eh, eh, eh? dah habes laa :) tq for reading

BYE, BYE






Terima Kasih Daun Keladi, Dah Baca Follow DS sekali :)

4 Buah Strawberry Yang CUTE :):

syahriah yusra said...

memang terbaik laaa..

DfyStrawbery said...

terbaik dari ladang :D

ahmad endo said...

hepi belated bestday gakk

DfyStrawbery said...

yusra kawan saya, sy tolong ucapkan terima kasih kepada ahmad endo :)