SyariahYusra & Faziana

tempahan untuk yang berdekatan sahaja
kalau memuaskan DS akan ambil tempahan dari blog :)


LOKET, idea baru dari kawan kawan DS, tq frens

RM 5
warne dan corak boleh pilih :)
rantai DS dalam proses nak supply, so, sebelum nak tunggu DS supply, korunk kene beli sendirik la ye, hehe

nak peringat kan lagi

LOKET sahaja rm5 tak termasuk rantai :)


contoh contoh LOKET kat bawah ni


FIRST CUSTOMER : SYARIAH YUSRA

CROWN




SECOND CUSTOMER : FAZIANA AR RAHIM

CUPCAKE


Terima Kasih Daun Keladi, Dah Baca Follow DS sekali :)

2 Buah Strawberry Yang CUTE :):

aida said...

untong laaa awak dah ada customer kan....:)

DfyStrawbery said...

untunglah kan awak , hehehe :D