special untuk awak :)

SALAM
hye readers :) i lup u oulss, *apehal tetibe lup lup ni* okela, segmen kali ni korunk mesti ingat DS buad entri about cinte kan? bukan sayang sayang, cume segmen kali ni DS berminat nak kongsikan korang dengan satu blog novel, blog dye simple saje, tapi post2 dye best gile, sangat terujela, start DS bukak blog dia, harinila, terus terpaut dalam hati, dye pandai menaip, pandai mengarang certita, pandai mereka reka cerite, dan adekale tu boleh membuat readers jatuh hati kat cerite dye, AWAK sungguh PANDAI :) DS tak tipuu, mase DS bukak blog dye, DS ade bukak blog org lain jugak, tengah tengah bace kan tibe2 kua lagu, DS taktau dari mane datangnye lagu tu, tapikan lagu dye menyentuh perasaan DS, sangat sangat, sedih, lagi lagi DS tengah bace blog dye, cerite tu macam real je jadi, terima kasih vanilla, awak berjaye buad DS teruja macam ni sekali *tu diaa,teruja bagai nak rak*


soo?

DS nak suggest kan kat >Vanilla Ice< sebuah lagu yang DS rase sesuai untuk blog dye, kalau awak minat awak letak ea :) sumpah lagu ni bagi readers awak semakin tertunggu sambungan cerite tu lagi :)

awak pegi dashboard > design > add a gadget > html/javascript > copy kod bawah ni > dan pastekan > save 

lepas tu awak cube bace cerite DISEMBER awk, mesti awak rase seronok sangat, DS hanya memberi cadangan , kalau awak tak berminat, tidak mengape ape :) 

<div style="text-align: center;"><embed pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" src="http://www.4shared.com/embed/525654105/6e1ca807/preview.swf" wmode="transparent" type="application/x-shockwave-flash" quality="high" height="55" width="180" title="grab your music box @ widgetindex.blogspot"></embed></div><center><a href="http://widgetindex.blogspot.com/" target="_blank">Song from a Secret Garden</a></center>

TQ

Terima Kasih Daun Keladi, Dah Baca Follow DS sekali :)

2 Buah Strawberry Yang CUTE :):

Hizami Rahim said...

lagu apa tu ?
:D

DfyStrawbery said...

lagu song from secret garden :) cute sangat lagu dye, time sedih2 kalau denga kompem teriak lebih, ngenge :)