Jatuh Hati :)

Hari ni mood tak seronok, one days tak meseg, uhmm, cube memahami dye, tapiii....*bersambung*



Jatuh Hati? walaweh! dalam dade gua jatuh hati pade sorang je beb! tapi kali ni, denga je suare dye terus jatuh hati, muahaha, melampau laa kan, kenal pun idak boleh jatuh hati, ahh, korang denga dulu video video ni, dan korang nilai sendirik, jatuh hati ke tak? yg gegurl percayelah aku kalau jatuh hati, tapi kalau boboy yg jatuh hati, boleh naik pengsan aku, ngeh ngeh :) 

so k, cume nak cerite kat sini, teringat dulu, ade orang penah bagi video clip ni kat aku, lagu Dia Milikku Bukan Milikmu, mmg tahap syok la dengaa, bagi aku laa, but cube la korunk try try denga oke? kalau tepikat bagitau ye, boleh aku kenal kenal kan, eceh cehh, aku kenal pun idak nak kenan kenan kan dengan korang pulak *muahaha* 

tapi yg special penyanyi ni, die lain dari yg lain, nak tau ape die? tengok semue video dye, then korang akan tau ape yg special nye :) Cume boleh bagitau yg dye punye nick dalam YouTube adalah > cumi1569



LAYAAANN . . . . . . 

Cinta Kau Dan Dia




and hereee, i bagi korang denga lagu yg paling i sukeee! lalala

Dia Milikku Bukan Milikmu




Thank You :)


Terima Kasih Daun Keladi, Dah Baca Follow DS sekali :)

2 Buah Strawberry Yang CUTE :):

Hizami Rahim said...

haha. sedap2. :)

DfyStrawbery said...

HR : betul betul betul *gaye upin ipin* hehehe :) jatuh hati jugak ke? hahaha